Welkom                                
     
Fe-Q Languages Ltd. is County Durham's grootste vertaalbureau. Onder Engels & Duits management en met een sterk team van gediplomeerde en ervaren vertalers, bieden wij u meer dan 100 talencombinaties in een groot aantal onderwerpen.
 
Betrouwbaarheid
Ons team bestaat alleen uit zeer ervaren en beŽdigde vertalers die experts zijn in de brontaal en een specialistische kennis hebben van hun specifieke onderwerpen, en, zij vertalen alleen naar hun moedertaal.
 
Kwaliteit & Service
De tevredenheid van onze klanten is voor ons van het uiterste belang en wij zijn er trots op dat wij een uitstekende service bieden van hoge kwaliteit met een punctuele levering en 100% aandacht voor iedere opdracht. Elke opdracht wordt uitgevoerd zonder compromissen en onze trouwe klanten wereldwijd prijzen ons om deze kwaliteiten.
 
Garantie
Voltooide opdrachten worden accuraat, efficiŽnt en punctueel bezorgd via koerier, post, fax, e-mail of disk, en wij hebben de capaciteit en de middelen om urgente vertalingen binnen enkele uren te leveren of zeer grote vertaalprojecten binnen uw tijdslimiet te voltooien - gegarandeerd.
 
Vertrouwelijkheid
U bent verzekerd van totale vertrouwelijkheid en absolute geheimhouding te allen tijde.
 
Verzekering
Wij beschikken over een professionele aansprakelijkheidsverzekering.
 
Neem contact met ons op voor al uw vertalingsbehoeften.
 
Alle talen, alle onderwerpen
   

© Fe-Q Ltd. 2001 - 2006